Benjii måleri AB

Målare Kungsholmen

Stor passion
för måleri

Benjii Måleri är en certifierad och välrenommerad målerifirma som finns tillgänglig för dig på Kungsholmen som önskar hjälp från en målare. Med över tolv år i branschen samt ett gesällbrev för måleri, har jag erfarenheten och expertisen som krävs för att utföra det mesta inom måleri!

Som målare hjälper jag gärna till att hitta en perfekt kulör och utför alltid arbeten av hög kvalitet både åt privatpersoner och företag. Min målsättning är att alltid leverera hållbara resultat enligt tidsplanen samt nöjda kunder. Med mitt arbete är jag aktiv hela Stockholm, däribland Kungsholmen. Kontakta mig gärna och berätta om ditt projekt så kommer jag med en kostnadsfri offert.

ROTAVDRAG

Jag använder mig av rotavdrag vilket innebär att du kan dra av högst 30 procent av arbetskostnaderna på fakturan. Material och resekostander ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig.

Vilka vi är

Benjii Måleri ställer hög kvalitet på första plats. Jag är en behörig, pålitlig och detaljorienterad målare som är aktiv på Kungsholmen och övriga delar av Stockholm. Mitt mål är att varenda kund ska bli riktigt nöjd och jag garanterar ett måleriarbete av toppkvalitet.

Målare Kungsholmen

Vad vi gör

Här finns bred kompetens inom branschen. Jag kan hjälpa dig med det mesta inom målning, både invändigt och utvändigt. Du är välkommen till mig oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening, företag eller annan fastighetsägare. Jag hjälper dig gärna med både större och mindre arbeten.

Målare Kungsholmen

VÅRA TJÄNSTER

Invändigt målning

Behöver du hjälp med invändig målning? Jag kan måla väggar, våtrum, tak, trapphus och trappor. Dessutom kan jag som målare ge dig råd kring materialval för ett hållbart resultat. Med invändig målning av hög kvalitet skapar du ett fräschare hem som dessutom får ett högre värde. När du väljer Benjii Måleri får du garanterat ett fackmannamässigt resultat.

Utvändigt målning

Utvändig målning kan vara alltifrån målning av hela fastigheten till hundkojan och staketet. Med ordentligt förarbete, rätt färg och rätt arbetsteknik får ytorna ett ordentligt skydd som förlänger deras livslängd. Som lekman kan man försöka utföra en del av arbetet själv, men om du inte har tillräckliga kunskaper kan resultatet bli bristfälligt. Du kan med fördel anlita mig som målare, jag utför gärna arbetet åt dig och ser till att alla steg sker på ett professionellt sätt.

Fasadmålning

Att måla om fasaden med jämna mellanrum är viktigt för att förebygga skador, exempelvis röta, mögel eller skadedjur. Det skyddar dessutom fastigheten från slitage orsakad av nederbörd, starkt solljus och vind. Du på Kungsholmen eller i dess omnejd är välkommen till mig när du behöver en välgjord fasadmålning.

Benjii Måleri AB

BOX 92138, 120 08 Stockholm
072-910 24 50
Målare Kungsholmen